Leva igenom tror jag på...

Jag tror på att leva igenom sina problem istället för att fixa bort. Leva igenom sina känslor tills det dyker upp nåt annat. Inte omforma sig själv med andra ord - går det förresten?
Har ni tänkt på att ens jag-upplevelse e inte särskilt märkvärdig? Jag freakar ur lite över att den inte känns som nåt särskilt... Hmm... Nu ska jag leva igenom, prata, gråta, skrika. Leva igenom i första hand - gråta, skrika, prata - om det behövs. Vet nån hur man lägger in bilder fr iphonen till bloggen? Vore snällt om nån ville berätta! Solen skiner och jag vill gå ner i vikt - 88 ligger jag på nu, 1, 75 lång. Vill gå ner till 70 typ. Men jag käkar jäkligt bra, mkt protein o grönt men nu verkar jag stå still. Funderar på att ställa ner vågen i källaren - jag kollar vikten i onödan, mkt roligare att kolla när man märker att man har gått ner. Puss Rebecca

Kommentarer
Postat av: SARAH CARLSTEN

Hur är det med dig idag? :)



/ http://sarahcarlstens.blogg.se

2012-05-03 @ 15:38:49
URL: http://sarahcarlstens.blogg.se/
Postat av: Tilde

Vikt och form har inget att göra med varandra!

Mitt tips är att ställa ner vågen i källaren och börja ta lite promenader, jättehärligt att bara gå och dessutom mår man bra ;)



http://tildebjrkman.myshowroom.se/hur-mycket-vager-du/



Kolla ovan så kanske du förstår bättre vad jag menar :)

2012-05-03 @ 15:52:50
URL: http://tildebjrkman.myshowroom.se
Postat av: ebba

Hej kära bloggare! Hjälp mig att skapa blogg på moncei.com genom att besöka min blogg ett antal gånger per dag, skulle uppskattas! Behöver din hjälp med detta och om du nu bestämmer dig för att hjälpa mig, tack på förhand!

2012-05-03 @ 19:19:09
URL: http://ebbahofstrom.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0